Suudi'de skandallara bir yenisi daha eklendi

Suudi'de skandallara bir yenisi daha eklendi

Veliaht Prens Muhammed Bin Selman, Suudi yönetiminin başına geçtikten sonra, skandal uygulamalarına her gün bir yenisini daha ekliyor. Sistematik olarak yapıldığı belli olan ve İslami değerlere zıt uygulamalar hız kesmeden devam ediyor.

Veliaht Prens Muhammed Bin Selman, Suudi yönetiminin başına geçtikten sonra, skandal uygulamalarına her gün bir yenisini daha ekliyor. İslami değerlere savaş açmakla adeta özel olarak görevlendirilen Prens Selman, rezalet içeren uygulamalarına hız kesmeden devam ediyor. Helal disko, helal şarap, içkisiz barlar, dans ve sinema salonları, eşcinsel destekçisi kadın şarkıcılar ve Cidde'ye özgürlük anıtı dikilmesinden sonra şimdi de cami duvarları müzik eşliğinde sözde sanat eseri resimlerle ışıklandırılıyor.

Müzik ve sözde sanat eseri resimlerin cami duvarlarına yansıtılarak eğlence sektörüne alet edilmesi, söz konusu uygulamaların bilinçli bir proje olduğunu akla getiriyor. İslam'ın yasak ettiği uygulamalar tek tek yaşama geçirilirken, İslam'ın doğduğu ve cihana yayıldığı topraklar tekrar “Cahiliye dönemi Arap Yarımadası'na geri mi dönüyor?” sorularının sorulmasına neden oluyor.

Müzik eşliğinde Cidde'deki sahildeki caminin duvarlarında sanat resimleri ve çizimler yayınlanması, yeni ve şeytani projenin uygulanması olduğu açıkça belli olan bu rezaletle İslami değerlerle savaşın yeni bir aşamasına geçildiği yorumları yapılıyor. 

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.