Tarık Akan: Tutuklanırsam gider paşa gibi yatarım!

Tarık Akan: Tutuklanırsam gider paşa gibi yatarım!

Piyasada iş bulamayan artist eskisi Tarık Akan gündeme gelmek için ucuz kahramanlık peşinde!

Son dönemde yaptığı çıkışlarla gündemden düşmeyen aşk filmlerinin jönü Tarık Akan, yine tartışma yaratacak sözler söyledi. Eskişehir'de Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde düzenlenen söyleşiye konuşmacı olarak katılan Tarık Akan, aklına gelenleri söylemekten çekinmediğini belirtti.

''TUTUKLANIRSAM GİDER PAŞA GİBİ YATARIM!''

Akan, "Ben bir politikacı değilim. Bir avantajım var o da sinemacı olmam. Sinemaya başladıktan bir süre sonra rengimi değiştirdim. Topluma mesaj veren, yararlı olduğunu düşündüğüm projelerle uğraştım. Dört yıldır çalışmıyorum. Şu anda dünya görüşümü daha fazla nasıl yayarım onun peşindeyim. Daha fazla Atatürkçü düşünür, özgür bir ülke olma yolundaki mücadelemiz bitmiyor. Ben düşüncelerimi korkmadan aklım olanları söylüyorum. Tutuklanırsam tutuklanırım. Gider paşa gibi yatarım" dedi.

"TÜRKİYE'DE SANATA ÖNEM VERİLMİYOR!"

Akan, Türkiye'de sanata önem verilmediğini düşündüğünü iddia ederek, sözlerine şöyle devam etti;
 

"Avrupa'daki tüm ülkeler sanat alanlarının tamamına ödenek ayırıyor. Ülkeler ilk önce kendi sanat alanlarını vatandaşların huzuruna sunuyor. Dışarıdan bir film almak yerine kendi oyunlarını gösteriyorlar. Böylece toplumun kültür anlayışını yukarı çekmeyi hedefliyorlar. Ülkemize baktığımızda sağ politikanın rengi değişti. Sanat alanları yok edilmeye çalışılıyor. Kars'a gittim. Sadece bir sinema var. Bu birçok şehirde aynıdır. Tiyatro deseniz yok denilecek kadar az. Eskişehir'e baktığınızda Anadolu şehirleri arasından sivrilip çıktı. Bunun asıl nedeni iki belediye başkanının sanata değer vermesidir!"

BU ADAM UCUZ KAHRAMANLIK PEŞİNDE!

 

Bu baya sormak lazım, Türkiye'de adam gibi flim yaptınız da mı şikayet ediyorsunuz. uçkur düşkünü tiplerin canlandırıldığı filmlere sanat diyorsanız o sanata da aslında tükürmek lazım! yaptığınız filmler tamamen batı yaşam tarzı hayranı senaryolardan oluşan ve Türkiye'deki halkları yozlaştırıp dejenere etmeye yönelik, inancıyla alay edip hakaret eden pespaye rezil filmlerdi. Zaten senin gibi subay çocuğundan başka ne beklenir.

Senin bu ciyaklamaların, herhalde son dönemde yaş ilerlemesi nedeniyle iş bulamamanın verdiği kuyruk acısı olmalı! Öyle ya yeni yetişenler bu konuda size ihtiyaç bırakamayacak derecede ahlaksız rezil aşk filmlerini çevirmekte, üstelik özellikle Müslüman ülkelere ihraç ederek, o ülkeleri de bu ahlaksızlıktan nasipdar olmalarını sağlamakta ve Türkiye’nin göğsünü kabartmaktadırlar!

 

Senin gibilerin diğer bir yönü de, köhnemiş, eskiden sizin için bir ekmek kapısı olan, gerçek hayatta hiçbir karşılığı olmayan ve tek amacın Müslüman halkı İslam’dan uzaklaştırıp batının bir stepnesi haline getirmek olan Atatürkçülük denilen ucube ideolojiyi, papağan gibi ikide bir gündeme getirip övünme vesilesi yapmalarıdır. Zaten kemalist bir subay çocuğundan bundan başka bir şeyde beklenmez! Haa senin bu söylediğin boş, gevezelik kokan laflar içinde kimsenin gelip tutuklayacağını da zannetmiyorum. Olsa olsa kendin gibi ucuz kahramanlık peşinde koşanlara hava atmış olursun! Anladın mı beyaz Türk’ün çocuğu!

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.