Tarım işçilerinin çadırlarını su bastı

Tarım işçilerinin çadırlarını su bastı

Tarsus ilçesinde mevsimlik tarım işçilerinin kaldığı onlarca çadır, aşırı yağışlar nedeniyle sular altında kaldı. Tarsus Belediyesi ekipleri, yaptıkları çalışma ile sular altında kalan bölgedeki suyu kısa sürede tahliye etti.

MERSİN - Tarsus ilçesine bağlı Akarsu ve Çayboyu mahallelerinde mevsimlik tarım işçilerinin kaldığı onlarca çadır, aşırı yağışlar nedeniyle sular altında kaldı. Yaklaşık 80 çadırın bulunduğu ve yüzlerce kişinin barındığı alan, sular altında kaldığından kullanılamaz hale geldi.

 

İşçilerin çadırlarını suyun bastığını öğrenen Kaymakam Hasan Göç ile Belediye Başkanı Şevket Can, Akarsu ve Çayboyu mahallelerini ziyaret etti. Tarım işçilerinin derdini dinleyen Kaymakam Göç ile Başkan Can, belediye ekiplerinin çadır alanında biriken suların tahliyesi için talimat verdi. Belediye ekipleri, yaptıkları çalışma ile sular altında kalan bölgedeki suları kısa sürede tahliye ettiler.

 

Tarsus Kaymakamı Hasan Göç ile Belediye Başkanı Şevket Can, tarım işçilerinin mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında üzerlerine düşen görevleri fazlasıyla yapmaya hazır oldukları belirterek, “Her koşulda ve şartta vatandaşımızın yanındayız” dediler. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.