Tarlasında ekili kenevirleri sulayan şahıs yakalandı

Tarlasında ekili kenevirleri sulayan şahıs yakalandı

Bursa’da bir kişi tarlasına ektiği kenevirleri suladığı sırada jandarma tarafından yakalandı.

Bursa’nın Gemlik ilçesinde ikamet eden bir kişi tarlasına ektiği kenevirleri suladığı esnada jandarma tarafından yakalandı.

Edinilen bilgilere göre Bursa’nın Gemlik İlçesi Haydariye Mahallesi kırsal alanda uyuşturucu madde imal ve ticareti yapıldığı yönündeki bir ihbarı değerlendiren Jandarma, bölgede arazi arama ve tarama çalışması başlattı.

Gemlik Haydariye Mahallesi Cinderesi mevkiinde orman içerisinde bulunan arazisi içerisinde iki ayrı tarlada kenevir ektiği tespit edilen İ.B (37) isimli şahıs, kenevirleri sularken yakalandı.

14 gün boyunca yapılan gözetlenen söz konusu tarlaya gelerek kenevir bitkilerinin bakım ve sulamasını yaptığı tespit edilen İ.B. jandarma tarafından yakalandı.

Yapılan operasyon kapsamında iki tarlada ekili 2 bin 553 kök kenevir bitkisi ile 15 bin 900 gram kubar esrar ele geçirildi.

Ele geçirilen kenevir bitkileri yakılarak imha edildiği, adli makamlara sevk edilen şüpheli İ.B. isimli şahsın ise tutuklanarak Bursa E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiği bildirildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.