Tarsus TSO ve Ticaret Borsası hizmet binaları açıldı

Tarsus TSO ve Ticaret Borsası hizmet binaları açıldı

Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu, Tarsus'u ziyaret ederek, Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası yeni hizmet binalarını açılışının gerçekleştirdi.

İlk olarak Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasının açılışını yapan TOBB Genel Başkanı Rifat Hısarcıkoğlu, " Tarsus'un sosyal ve ekonomik gelişimi devam eden 842 ilçeler arasında 77. Sıradadır. Dünyanın en önemli şehirleri arasında yer alan Londra, Berlin ve Paris ticaret ve sanayi odalarının fiziki standartlarına ulaşan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası Başkanları ve Meclis Yönetim kurulu üyelerini kutluyorum." Dedi.

Hısarcıkoğlu, daha sonra, "Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak ise konuşmasında kentin tarihi hakkında bilgiler vererek, 'Göreve geldiğimizden bu yana hedeflediğimiz konuların başında odamızın fiziki koşullarını düzeltmekti. Bunun başarmanın haklı gururunu bugün yaşıyoruz. Tarsus'ta yaptığımız çalışmaların başında akredite çalışması ile 5 yıldız almaya hak kazandık. Odamız Paris Ticaret ve Sanayi Odasından farkı kalmadı. Markalaşma konusunda çalışmalarımızı başlattık. KOSGEB Tarsus Temsilciliğini kurduk.Tarsus Ekonomi Yıldızları  ile işadamlarımızı ödüllendirdik. Eğitim ve seminerlerimiz düzenledik.”diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından TSO konferans salonunda 'Tarsus'a Değer Katanlar' ödül töreninde Tarsus’ta faaliyet gösteren iş adamlarına plaket verildi.

Tarsus Ticaret Borası yeni Hizmet binasının açılışıda gerçekleşti

Ödül töreninin ardından TOBB Başkanı Rıfat Hısarcıkoğlu,  Tarsus Ticaret Borsasının yeni hizmet binası açılışına katıldı.

Tarsus Ticaret Borsasında kurban kesilerek karşılanan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu hizmet binasının açılışını protokol üyeleri tarafından yaptı.

Tarsus Ticaret Borsası toplantı bölümünde TOBB Başkanı Hisarcılıoğluna Borsanın faaliyetleri hakkında bilgi veren Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya; "5590 Sayılı Kanuna istinaden kurulan ilk borsa olup, Birliğimizin kuruluşunda da yer alan 7 odadan biridir. Borsamız şeffaf ve gelişen yeni yapısıyla güveni, doğruyu ve kaliteli hizmeti sunarak tüm üyelerine eşit bir yaklaşımla değerlerini yükseltmektedir.” İfadelerine yer verdi.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu daha sonra yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.