Tarsus'ta 2 kardeşinin katil zanlısı ağabey yakalandı

Tarsus'ta 2 kardeşinin katil zanlısı ağabey yakalandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle 2 kardeşini öldürdükten sonra kayıplara karışan ağabey, jandarma ekipleri tarafından bir evde yakalandı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle 2 kardeşini öldürdükten sonra kayıplara karışan ve güvenlik güçleri tarafından basılan ilanlarla aranan ağabey jandarma ekipleri tarafından bir evde yakalandı.

Alınan bilgilere göre 2 Temmuz 2016 tarihinde Tarsus'un Taşkuyu Mahallesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle kardeşleri İsmail (27) ve Cüneyt Aydın'ı (25) silahla öldürdükten sonra kayıplara karışan Yusuf Aydın, Taşkuyu mahallesindeki bir akrabasının evinde jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan ağabey Aydın'ın Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldüğü belirtildi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü, Taşkuyu Mahallesinde, aralarında alacak-verecek anlaşmazlığı bulunan ağabey Yusuf Aydın ile kardeşleri İsmail Aydın (27) ve Cüneyt Aydın (25) arasında yaşanan tartışma,  kısa sürede kavgaya dönüşmüş, ağabey Yusuf Aydın iki kardeşine ateş ederekk ağır yaralamıştı. Ayrı ayrı hastanelere kaldırılan iki kardeş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetmişti. İki kardeşini öldüren Yusuf Aydın, olayın ardından  kaçarak kayıplara karışmıştı.

Zanlının yakalanması için bastırılan ve  üzerinde "Yusuf Aydın (45 yaşlarında) Cinayet Zanlısı Aranmaktadır. Görenleri Jandarma 156 ve ya 0324 613 88 89 bildirmeleri rica olunur." ifadelerinin yer aldığı afişler, Jandarma tarafından birçok noktaya asılarak, zanlıyı  arama çalışmaları başlatılmıştı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.