Tarsus'ta 3 hırsızlık zanlısı tutuklandı

Tarsus'ta 3 hırsızlık zanlısı tutuklandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde hırsızlık olaylarına karıştığı belirtilen 5 zanlıdan 3'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

MERSİN - Edinilen bilgilere göre, Kavaklı ve Şehit İshak mahallelerinde gece meydana gelen faili meçhul hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlatan polis, birçok kaydı bulunan M.K. (18) , A.C.T (20) ve S.A.(21) gözaltına aldı.

 

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda çalındığı belirtilen malzeme ele geçirildi. Hırsızlık malzemeleri sahiplerine teslim edilirken, adliyeye çıkarılan zanlılardan A.C.T ve S.A. denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakılırken M.K. tutuklandı.

 

Bir başka olay Özel Zihinsel Engelliler Okulu'nda meydana geldi. Asayiş Büro Amirliği Hırsızlık Kısım ekiplerinin çalışmaları sonucunda, okuldaki hırsızlık olayını çeşitli yağma ve hırsızlık suçlarından kaydı bulunan Y.D.D. (21) ile H.O. (19) isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edildi.

 

Y.D.D. ve H.O. okuldan çaldıkları eşyaları para karşılığı değişik kişilere sattıkları belirlendi. Suç eşyalarını satın alan zanlılar yakalanıp çalınan malzemeler ele geçirildi.

 

Çalıntı malzeme okul yetkililerine teslim edilirken, gözaltına alınan Y.D.D. ve H.O. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.