Tarsus’ta ablası tarafından benzinle yakılan kız öldü

Tarsus’ta ablası tarafından benzinle yakılan kız öldü

Mersin'in Tarsus İlçesinde geçen hafta ablası tarafından benzin dökülerek, yakılan kız, bugün yaşam mücadelesini kaybetti.

Tarsus’ta geçen hafta akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı ablası tarafından üzerine benzin dökülerek yakılan Ayşe Ersöz, tedavi gördüğü İzmir Eğitim ve Araştırma hastanesinde hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre; İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi'nde vücudunun yüzde 78'inde ağır yanıklar oluşmuştu.

Ayşe Ersöz’ün bir haftadan bu yana hastanede yapılan tüm müdahalelere  rağmen bu gece yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi.

08 Mart’ta Tarsus ilçesine bağlı Sıraköy mahallesinde  meydana gelen olayda,  iddialara göre, bir hafta önce evlenmek için Mehmet Ö.’ye (24) kaçan Ayşe Ersöz’ü (18), barışmak için aynı köyde oturan evli ve bir çocuk annesi olan ablası E.K. (26) evlerine çağırmıştı.

Ayşe Ersöz, yanında evlenme hazırlıkları yaptığı Mehmet Ö. ve kayınbabası Tuncay Ö., kayınvalidesi Hatice Ö. ve yakınlarıyla birlikte ablası E.K'nin evine gitti.

Burada buluşan ailelerin  konuşmaları devam ederken, Ayşe Ersöz’ün ablası Elif K., kız kardeşini konuşma bahanesiyle telefonla çağırarak diğer odaya götürmüş, burada abla Elif K., yatak odasında sakladığı 2,5 litrelik benzini kız kardeşinin üzerine dökerek ateşe verdiği iddia edilmişti.

Feci şekilde yanan Ayşe Ersöz, köye çağrılan ambulansla önce Tarsus Devlet Hastanesine, ardından Mersin Devlet Hastanesine oradan da  ambulans uçakla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alınmıştı.

Hayatını kaybeden talihsiz  Ayşe Ersöz’ün, memeleketi Tarsus’un Sıraköy mahallesinde defnedileceği belirtildi.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.