Tarsus’ta bedava internet dönemi başlıyor

Tarsus’ta bedava internet dönemi başlıyor

Mersin’in Tarsus ilçesinde, iki farklı bölgede ücretsiz güvenli internet erişimi sağlanmaya başlandı.

Tarsus Belediyesi tarafından yapılan bir çalışma ile Yarenlik Alanı ve Kültür Parkının bazı yerlerinde ücretsiz güvenli internet erişimi sağlanmaya başlandı.

Bilgi çağının artık internet kullanımı tercihinde ilk sıralarda olduğunu belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, "Şehrimizde herkesin ortak kullanım yerlerinin başında gelen Yarenlik alanı ve Kültür Parkının bazı yerlerinde dış ortam ekipmanlarla Wi-Fi güvenli internet erişimini vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya başladık. Vatandaşlarımız cep telefonları, laptop ya da tabletleri ile TC kimlik numaralarını yazarak, ücretsiz olarak internet erişiminden yararlanabilirler." diye konuştu.

Gelişen ve değişen dünyada teknolojide beraberinde gelişerek, büyümeye devam ettiğini sözlerini ekleyen Can, "Sosyal medyanın bu denli popüler olduğu dönemde özellikle gençlerimizin bu hizmetimizden yararlanacak olması bizleri son derece mutlu ediyor. Önümüzdeki dönemlerde kalabalık yerlerin kullanımda bu hizmetimizin devamını sağlamayı düşünüyoruz." dedi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.