Tarsus'ta camiiler çiçek açtı

Tarsus'ta camiiler çiçek açtı

Diyanet İşleri Başkanlığının "Gel Bu Yaz Kur'an'ı Kalbine Yaz" sloganı ile başlattığı Yaz Kur'an kursları kapsamında, Tarsus'taki camiiler çocuklar ile hareketlendi.

MERSİN - Diyanet İşleri Başkanlığının "Gel Bu Yaz Kur'an'ı Kalbine Yaz" sloganı ile başlattığı Yaz Kur'an Kursları kapsamında, Tarsus'taki camiiler Kur'an öğrenmeye gelen çocuklar ile cıvıl cıvıl oldu.

 

Tarsus Müftülüğü Kur'an kurslarını gezen Müftü Vekili Mikayil Tayşan, "Ey çocuklar, sizler Allah'ın kelamının öğretildiği bu kurslarda Allah ile sohbet etmeye çalışıyorsunuz ve Allah da bu şekilde sizleri ve bizleri kendine muhatap almış oluyor. Bundan daha büyük bir ödül ve rahmet olabilir mi? Hem bu dünyada hem de ahirette uçsuz bucaksız göreceksiniz. Sadece sizler değil, anneleriniz, babalarınız, kısaca tüm yakınlarınız nasiplenecektir. İnşallah bizler de manen sevinenlerden oluruz" dedi.

 

Kursların ders düzeni ve intizamı ile ders işleyişi ve öğrencilerin genel durumları hakkında bilgi alan Müftü Vekili Mikayil Tayşan, öğrencilerle kurdukları iyi iletişimden dolayı kurs yöneticilerine teşekkür etti. (A. Hakim Kurt - İLKHA)




 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.