Tarsus’ta kayıp olan Ayfer Akkuş'un cesedi ırmakta bulundu video

Tarsus’ta kayıp olan Ayfer Akkuş'un cesedi ırmakta bulundu video

Mersin’in Tarsus ilçesinde 3 gün önce evden çıkarak bir daha kendisinden haber alınamayan evli ve 2 çocuk annesi kadının cesedi Berdan Irmağında bulundu.

Tarsus’ta Çağlayan Mahallesi 1003 sokaktaki evinden 3 gün önce sabah erken saatlerinde ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ayfer Akkuş'un (43) cesedi Deniz polisi tarafından Berdan Irmağında bulundu.

Edinilen bilgilere göre, okula gitmek için uyanan kız, annesi Ayfer Akkuş'un evde olmadığını fark edince durumu babasına bildirdi.

Ailenin kayıp ihbarının ardından, 2 çocuk annesi Ayfer Akkuş her yerde aranmaya başlandı. İddiaya göre, kayıp Ayfer Akkuş, daha önce çocuklarına kendisini ırmağa atmak istediğini belirtilmesinin ardından polis ekipleri aramasını Berdan Irmağında yoğunlaştırdı.

Bu gün sabah saatlerinde, deniz polisine bağlı balık adamlar, Berdan Irmağının, Şelaleye yakın bölgelerinde arama yaptı. Yapılan aramalar neticesinde, Ayfer Akkuş’un cesedi suyun içinde bulundu.

Sağlık Ekiplerin yaptığı incelemede Ayfer Akkuş’un hayatını kaybettiği belirtilirken, kadının cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından, yoğun güvenlik önlemleri altından detaylı araştırmanın yapılması için Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.