Tarsus'ta trafik kazası: Bir ölü

Tarsus'ta trafik kazası: Bir ölü

Mersin'in Tarsus ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

MERSİN - Tarsus D-400 Karayolu Sait Polat Bulvarı’ndaki tali yolda otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, saat 17.10 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi, Sait Polat Bulvarı’ndaki tali yolda Devrim Doruk (23) yönetimindeki 33 CLN 47 plakalı otomobil, Öztürk'ün (37) kontrolündeki 33 NRM 15 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile motosiklet sürücüsü ve arkasında yolculuk eden 64 yaşındaki Tahsin Yaldız, asfalt zemin üzerine savruldu.

 

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, başını yere çarparak ağır şekilde yaralanan Yıldız'ı Tarsus Devlet Hastanesi Ana Binaya kaldırdı. Taktığı kask nedeniyle kazayı hafif yaralı olarak atlatan motosiklet sürücüsü olay yerinde bir müddet beklemenin ardından gelen ikinci ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Kazada başına aldığı darbe ile ağır yaralanan Tahsin Yaldız ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, motosiklet sürücüsü ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. 

 

Otomobil sürücüsü Devrim Doruk’un, polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı belirtilirken polisin kazayla ilgili olarak soruşturma başlattığı öğrenildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.