Tarsus'ta yan bakma tartışması kanlı bitti:1 ölü 3 yaralı

Tarsus'ta yan bakma tartışması kanlı bitti:1 ölü 3 yaralı

Mersin'in Tarsus İlçesinde yan bakma yüzünden çıkan tartışmanın büyümesi üzerine meydana gelen kavgada 1 kişi bıçaklanarak hayatını kaybederken, 3 kişide yaralandı.

MERSİN- Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 21.45 sıralarında, Girne Mahallesi 2022 sokakta meydana geldi.
 

İddiaya göre, sokakta geçen ve Cono diye tabir edilen grubun, yolda duran gruba kendilerine neden yan baktıklarını söylemeleri üzerine tartışma çıktı.
 

Çıkan sözlü sataşmanın ardından olayın büyümesi ile taraflar, birbirlerine bıçak ve soplarla saldırdılar. Meydana gelen kavgayı ayırmaya çalışan mahalle esnaflardan Osman Zorba (40), göğsüne ve aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanırken, aynı grupta yer alan   A.A., A.İ. ve M.F. (48)  aldıkları bıçak ve sopa darbeleri ile yaralandılar.
 

Hastanelere hususi araçlarla kaldırılan yaralılardan evli ve 5 çocuk babası Osman Zorba, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, diğer yaralılardan A.A. ve M.F.’nin durumlarının ağır olduğu, A.İ’nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
 

Olayı haber alan Osman Zorba ve diğer yaralıların aile ve yakınları hastaneye akın ederlerken, hastanede zaman zaman gerginliğin yaşanması üzerine  hastaneye Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi.


Polis ekipleri, olaydan sonra, kayıplara karışan karşıt grubun yakalanması için çalışma başlatırken, mahallede başka olayların yaşanmaması için mahallede yoğun güvenlik önlemleri aldı.


Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  (A. Hakim Kurt-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.