Tarsus'taki cinayetle ilgili bir kişi tutuklandı

Tarsus'taki cinayetle ilgili bir kişi tutuklandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kişinin ölümü ve bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden biri tutuklandı.

MERSİN - Tarsus’ta önceki gün meydana gelen ve bir kişinin ölümü, bir kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili yakalanarak gözaltına alınan 6 kişiden biri tutuklandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kişinin ölümü ve bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırıyla ilgili yapılan polis operasyonunda R.E, B.B, Ş.A, O.D. ve S.D. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Emniyette sorguları tamamlanan 6 şüpheli savcılığın talimatı doğrultusunda tutuklama istemi ile mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 6 zanlıdan Ç.Y.  nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, R.E, B.B, Ş.A, O.D. ve S.D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Hatırlanacağı üzere, önceki gece meydana gelen olayda, İncirli kuyu mahallesi (köyü) yolu üzerinde meydana gelen olayda Ahmet Keller (31) aldığı kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybederken, yanındaki arkadaşı Ramazan Eriş (24) ise yaralanmıştı. (Abdulhakim Kurt-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.