Tatvan Belediyesinin altyapı ve yol yenileme çalışmaları devam ediyor

Tatvan Belediyesinin altyapı ve yol yenileme çalışmaları devam ediyor

Tatvan Belediyesi tarafından, ilçe merkezinde başlatılan alt yapı, asfalt ve kilitli parke yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, ilçe merkezinde başlatılan alt yapı, asfalt ve kilitli parke yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Korkmaz, sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Fatih, Kültür, Kale, Karşıyaka ve Bahçelievler Mahallelerinde incelemelerde bulunan Korkmaz, mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi.

Korkmaz, “7 mahallemizde altyapı çalışmaları tamamlandı. Altyapısı tamamlanan mahallelerimizde başladığımız yol yenileme çalışmalarına da ara vermeden devam ediyoruz. Daha önce asfalt ve parke olmayan yollarımıza asfalt ve parke yaptık. Şu ana kadar ekiplerimiz Kale, Esentepe, Kültür ve Bahçelievler Mahallelerinde 60 bin metre karenin üzerinde yeni parke, yol çalışması yaparken, Bahçelievler, Karşıyaka, Cumhuriyet, Kültür ve Kale Mahallelerinde ise 90 bin metrekarenin üzerinde asfalt yol yapım çalışması gerçekleştirildi.” dedi.

Bu güne kadar fiziki olarak altyapı çalışmalarının yüzde 50’sinin tamamlandığını hatırlatan Korkmaz, vatandaşların biraz daha sabırlı olmalarını istedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler