Tatvan Gençlik Merkezi, Keklikdüzü Köy okulu öğrencilerine ayakkabı dağıttı

Tatvan Gençlik Merkezi, Keklikdüzü Köy okulu öğrencilerine ayakkabı dağıttı

​Bitlis’in Tatvan Gençlik Merkezi, gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında daha önce boyadıkları Keklikdüzü köy okulunda okuyan çocuklara kışlık ayakkabı dağıtarak, ayaklarını ısıttılar.

“Gençlerin İyilik Ağacı Projesi” kapsamında köy okullarını güzelleştiren gençlik merkezi gönüllüleri, okullarda okuyan çocukların hem gönüllerini, hem de ayaklarını ısıtıyorlar.

Bitlis’in Tatvan Gençlik Merkezi gönüllüleri, geçtiğimiz haftalarda düzenledikleri bir etkinlikle Keklikdüzü köy okulunu boyamışlardı. Bu kez gönüllüler, aynı okulda okuyan çocuklara kışlık ayakkabı dağıtarak, çocukların ayaklarını ısıttılar.

Yaptıkları etkinlikler hakkında açıklamada bulunan Proje Koordinatörü ve Gençlik Merkezi Lideri Murat İlbars, Gençlik ve Spor Bakanlığının, “Gençlerin İyilik Ağacı Projesi” kapsamında bu tür etkinlikleri düzenlediklerini belirterek toplumun tüm kesimine dokunarak, iyilik ve gönüllülük hareketini yaygınlaştırmak istediklerini söyledi.

İlbars, daha önce boyadıkları köy okulunda, şimdi okuyan çocuklara kışlık ayakkabı dağıttıklarını belirterek, “Bir ay önce merkezimizin gönüllü gençleriyle birlikte, Keklikdüzü köyümüzün okulunu boyamıştık. Boyadığımız okulun sınıflarına resimler yapmıştık. Gönüllülerimiz tarafından farklı etkinlikler düzenlenerek, köy çocuklarını eğlendirmiştik. O zamanda çocuklarımızın kışlık ayakkabılara ihtiyaç duyduklarını gördük. Yaptığımız çalışma neticesinde, sponsorlar aracılığıyla kışlık ayakkabı temin ettik. Temin ettiğimiz bu ayakkabıları gönüllülerimizle birlikte köy okuluna götürerek, çocuklarımıza dağıttık. Çocukların yüzlerindeki tebessüm ve sevinç bizleri ziyadesiyle memnun etti. bu etkinliklerimiz inşallah devam edecektir.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler