Tatvan'da işini dürüstçe yapan temizlik personeline belediye başkanından bir maaş ikramiye

Tatvan'da işini dürüstçe yapan temizlik personeline belediye başkanından bir maaş ikramiye

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, işini dürüstçe yaptığından dolayı sosyal medyada gündem olan temizlik görevlisi Ecvet Ürün'ü makamında ağırlayarak teşekkür belgesi ve bir maaş ikramiye verdi.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde çalışma yürüttüğü esnada kirlenen arabasını temizlerken, sosyal medyada videosu paylaşılan ve ülke gündeminde geniş yer bulan temizlik görevlisi Ecvet Ürün'ü makamında ağırlayan Geylani, davranışından dolayı kendisine tebrik etti.

Geylani, "Ecvet kardeşimiz büyük bir özveri ile arabasını temizlerken, videosu çekilmiş ve sosyal medyada paylaşılarak gündeme düşmüştü. Ecvet kardeşimizin bu hareketi bugün ender rastladığımız çalışmalardan biri. Çalışmasına verdiği değer bizi gerçekten onurlandırdı ve duygulandırdı. Ecvet kardeşimiz bizim temizlik hizmetlerinde çalışan diğer arkadaşlarımızın bir temsili ve örneği. Şunu da belirtelim bütün arkadaşlarımız da Ecvet kardeşimiz gibi işine bağlı ve özverili bir şekilde çalışmaktadır. Sabahın erken saatlerinde başlayıp, şehrimizin bütün sokaklarını temizleyen, süpüren daha rahat ve kaliteli bir yaşamın sağlanması için çalışan emekçi kardeşlerimizden biri. Bir işi çalışırken severek yapmak, ona ayrı bir değer katmak, herkese nasip olmuyor. Ecvet kardeşimiz çekilen görüntülerde bizi gururlandırdı. Hele ki işe değer vererek çalışması bizim motivasyonumuzu arttırdı.  Buradan kendisine ve bütün birim arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ederim." dedi.

Tatvan'da hummalı bir çalışmanın olduğunu da aktaran Geylani, "Malumunuz şehrimizin bütün altyapı ve üstyapısını yeniliyoruz. Özellikle Cumhuriyet Caddesi'nde yapılan özverili çalışmaları tüm hemşerilerimiz görüyor. Hiçbir arkadaşımız burada inşaat çalışması var demeden, hizmetlerimizi aksatmadan vermekteler. Bu bizi mutlu ediyor. Bu konuda bizim yüzümüz olan, aynamız olan sahadaki personellerimizi bizi mahcup etmediği için tekrardan teşekkür ederiz. Bu örnek davranışınız emeğinize verdiğiniz özveridir. Emeğinize verdiğiniz helaldir. Bundan daha tatlı bir ekmek yoktur. Bu olay sadece Tatvan'da değil, şu an Türkiye gündemine girdi. Herkesi çok duygulandırdınız, mutlu ettiniz. Tekrardan Tatvan halkı adına, Belediye adına ve tüm belediye çalışanları adına Ecvet kardeşimize teşekkür ediyoruz ve kardeşimize teşekkür belgesi sunmak istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler