Tatvan'da yoğun kar temizleme çalışması

Tatvan'da yoğun kar temizleme çalışması

Bitlis'in Tatvan ilçesinde belediye ekipleri, kar yağışı ile birlikte başlattığı kar temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Tatvan Belediyesi, kar yağışı ile birlikte başlattığı kar temizleme çalışmalarına devam ediyor. Yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı ile birlikte Tatvan Belediyesi ve Karayolları ekipleri tarafından ilçe merkezindeki yollarda temizleme çalışmaları yapıldı.

18 iş makinesi ve 70 personelin katılımıyla geceli gündüzlü karla mücadele çalışması yürüttüklerini belirten Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Tatvan’ı 9 eşit bölgeye bölerek çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyledi.

Vatandaşların sorunlarla karşılaşmaması için belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiklerini dile getiren Aksoy, şunları söyledi: “Üç gündür kar yağışı aralıksız devam ediyor. İlk etapta toplu taşıma araçları güzergahları ve hastane yollarını açtık. Daha sonra mahalle yolları, okul bahçeleri, cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmamız devam etti. Bununla birlikte yol genişletme çalışmamız da sürüyor. 18 iş makinesi ve 70 personel ile birlikte ilçede 9 farklı bölgede çalışmalar gece gündüz aralıksız devam ediyor.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.