Tecavüz iddiasıyla babasını öldürdü

Tecavüz iddiasıyla babasını öldürdü

Kızına tecavüz ettiği iddia edilen baba 17 yaşındaki oğlu tarafından pompalı tüfekle öldürüldü.

DİYARBAKIR - Bismil’de kızlarına tecavüz ettiği iddia edilen 41 yaşında ki M.K, 17 yaşındaki oğlu İ.K, tarafından pompalı tüfekle öldürüldü.

 

Olay akşam akşam saat 17.00 sıralarında Bismil’in Ulutürk köyü yakınında bulunan VİP kum ocağı yakınlarında meydana geldi.

 

Çobanlık yapan baba ile oğul yaşadıkları küçük kulübede kendi aralarında tartıştılar. Tartışmanın baba M.K’nın 16 yaşındaki kızına tecavüz etmek istemesinden dolayı meydana geldiği iddia edildi.

 

Olayın görgü tanıkları, 17 yaşındaki İ.K, babasını önce en büyük ablası ardından da küçük ablasına tecavüz ettiği için öldürdüğünü iddia etti.

 

Olay İ.K’nin kız kardeşini yüzü yaralı bir şekilde görmesiyle ortaya çıktı. Görgü tanıkları; “İ.K, kız kardeşinin yüzünü yaralanmış bir halde gördüğünde ne olduğunu sormuş. Kız, kardeşine babasının daha önce ablasına defalarca tecavüz ettiğini, ablasının kurtulmak için evden çıkıp gittikten sonra da bu sefer kendisine tecavüz etmek istediğini anlatmış. Babasına karşı direnen kız kurtulduktan sonra olayı gelip kardeşine anlatmış. Kızın söylediklerinden sonra öfkelenen İ.K aldığı av tüfeğiyle kulübeye giderek babası M.K’yi öldürmüş.” diyerek olayı anlattılar.

 

İ.K, olay yerine gelen polise direnmeden teslim olurken, savcılık olay yerinde incelemelerde bulundu.

 

Ceset, ambulansla önce Bismil Devlet Hastanesine morguna, oradan da otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. (Fırat Arslan - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.