Teknoloji Bakanlığı'nın İstişare Toplantısı Yapıldı

Teknoloji Bakanlığı'nın İstişare Toplantısı Yapıldı

12 ilin katıldığı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 6. Bölge İstişare Toplantısı'nın ilki Batman'da gerçekleştirildi.

BATMAN-Her yıl değişik ilde yapılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 6. Bölge İstişare Toplantısı'nın ilki Batman'da Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mustafa Yöğrük'ün ev sahipliğinde yapılan toplantıya 12 ilin Bilim Sanayi ve Teknoloji il müdürü katıldı. Toplantıya Batman Üniversitesi, KOSGEB İl Müdürlüğü, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Diyarbakır Şubesi ve Diyarbakır Teknokent'ten temsilciler de katıldı.

İstişaresi Toplantısı'nın açış konuşmasını yapan İl Müdürü Mustafa Yöğrük, katılımcılara ilgilerinden ötürü teşekkür ederken toplantının amacının Merkez ve Taşra teşkilatları ile Bakanlığa bağlı ilgili kuruluşlar arasında koordinasyon sağlamak olduğunu belirtti. Yöğrük, bu tür çalışmalar sonunda verimliliğinin geliştiğine dikkat çekti.

İl Müdürü Yöğrük, ilkini gerçekleştirdikleri istişare toplantısını Batman'da bir yıl boyunca 3 ayda bir olmak üzere, toplam üç dönem olarak yapmaya devam edeceklerini ifade ederken, buradan çıkan öneri ve sonuçların toplantı bitiminde rapor halinde Bakanlığa sunulacağını kaydetti.

Toplantıya, Batman, Mardin, D.Bakır, Bingöl, Elazığ, Tunceli, Muş, Bitlis, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Van illerinin Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürleri katıldı.(Halid Coşkun-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.