"Temiz Tatvan, Temiz Öğrenciler” Kampanyası

"Temiz Tatvan, Temiz Öğrenciler” Kampanyası

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencileri, çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla “Temiz Tatvan, temiz öğrenciler” temizlik kampanyası başlattı.

BİTLİS-Kampanyayı başlatan Sınıf Öğretmeni Süreyya Taşyürek, hem öğrencilerde temizlik bilinci oluşturduklarını hem de daha temiz bir Tatvan için temizliğe dikkat çektiklerini söyledi. Kurulan kulübün gönüllü öğrencilerden oluştuğunu kaydeden Taşyürek, “Amacımız hem okulumuzu ve okul çevremizi temiz tutmak hem de bu şekilde öğrencilerimize çevre bilincini aşılamaktır. Öğrencilerimiz günün belli saatlerinde okulumuzun bahçesinde ve çevresinde çöpleri toplayarak çöpe atıyor. Bu şekilde hem okulumuz daha temiz oluyor hem de Tatvan ilçemiz daha temiz görünüyor. Temizlik konusundaki çalışmalarımız öğrenci kulübümüzle birlikte devam edecektir” dedi.

Okul Müdürü Ali Güllütaze ise, öğrencilerinin yapmış olduğu çalışmanın örnek bir davranış olduğunu belirtti. Yapılan çalışma ile hem okulun daha temiz kaldığını hem de öğrencilere küçük yaştan itibaren temizlik bilinci aşılandığını aktaran Müdür Güzeltaze, “Okul yönetimi olarak öğürencilerimizin bu çalışmalarını olumlu buluyoruz. Öğrencilerimizin bu tür çalışmalarına her zaman destek vereceğiz. Öğrencilerimizin bu tür güzel işler üstlenmesi bizleri son derece mutlu ediyor. Öğrencilerimizi bu başarılı projelerinden dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.