Tesettür düşmanları Ankara'da tesettürlü bir kadına saldırdı

Tesettür düşmanları Ankara'da tesettürlü bir kadına saldırdı

İslam'a ve tesettüre karşı düşmanlık besleyen kindar bir kadın Ankara'da tesettürlü bir kadına saldırarak tesettürünü başından çıkardı.

Her fırsatta özgür düşünce ve özgür yaşam söylemlerinden dem vuran fakat kendileri gibi düşünmeyenlere gidin bu ülkeden diyerek dışlayan, ötekileştiren sığ düşünce sahibi İslam ve tesettür düşmanları bu sefer Ankara'da hortladı.

İçlerinde biriktirdikleri kini güçsüz savunmasız gördükleri kadınlarda kusan yozlaşmış düşüncelere sahip bir kadın Ankara'nın Altındağ ilçesinde sokak ortasında, başörtülü bir kadına saldırması kameralara yansıdı.

Saldırgan kadın tarafından başörtülü kadına yönelik, "Tayyip size fazla yüz verdi, defolun bu ülkeden." ifadelerinin kullanıldığı öne sürüldü.

Saldırı anı ise cep telefonu kameralarına yansıdı. Saldırganı sakinleştirmek isteyen gençlerden birinin "benim annem de başörtülü ya" dediği duyuldu.

Şikâyet üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Saldırgan kadının yakalanması yönünde çalışmalar başlatıldığı belirtildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.