Tıbbiye Camii ve Külliyesi için bağış çağrısı

Tıbbiye Camii ve Külliyesi için bağış çağrısı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsünde Dursun Odabaşı Tıp Merkezi’nin yanında yapımı devam eden Tıbbiye Camii ve Külliyesi için bağış çağrısı yapıldı.

İnşaatın yapımına öncülük eden Tıp Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Mustafa Tuncer, yaptığı açıklamada, “Bugün özellikle çevre illerden ilimize gelen hasta ve yakınlarının yaşadığı mağduriyetleri gidermek adına inşaatına başlanan külliye için sizlerden yardım talep etmekteyiz.  Van YYÜ kampus yerleşkesinde hastane yanında yapımı devam eden Tıbbiye Camii ve Külliyesi için tüm hasta ve hasta yakınları adına yardımlarınıza ihtiyaç duyulmaktadır. Bu külliyede, caminin yanı sıra bay, bayan dinlenme salonları, konferans salonu ve ücretsiz aşevi gibi sosyal yaşam alanları bulunmaktadır.” dedi.

Salgın koşullarından kaynaklı ekonomik sıkıntılardan dolayı inşaatın yapımının yavaşladığını belirten Tuncer, “Biz de külliyemizin bir an önce tamamlanıp hizmete girebilmesi için SMS kampanyası başlattık. Tüm GSM operatörlerinden BAGIS yazıp 6525’e mesaj atıldığında 10 TL bağış yapılmaktadır. Bu bağış kampanyasını yaygınlaştırmak için kampanyayı, sosyal medya hesaplarınızdan da paylaşabilirsiniz. Attığınız her mesajın bir sadaka olduğunu unutmayalım. Tüm halkımıza konu hakkında göstereceği hassasiyetten dolayı şimdiden teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Bağış çağrısına Van’daki birçok sivil toplum kuruluşunun temsilcileri de destek verdi.


Tıbbiye Camii ve Külliyesi için bağış çağrısı

Tıbbiye Camii ve Külliyesi için bağış çağrısı

Tıbbiye Camii ve Külliyesi için bağış çağrısı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler