Tır dehşeti kameralarda

Tır dehşeti kameralarda

Giresun'da TIR, kırmızı ışıkta bekleyen 7 araca çarptı.

Giresun’da meydana gelen trafik kazasında TIR , kırmızı ışıkta bekleyen 7 araca çarptı.

Edinilen bilgiye göre kaza , öğle saatlerinde Karadeniz Sahil Yolu Liman Kavşağı’nda meydana geldi. Hüseyin Cavit Civelek (58) yönetimindeki 61 K 11952 plakalı TIR aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek , kırmızı ışıkta bekleyen bir başka TIR’a çarpmamak için direksiyonu sol şerite geçmek için çevirdi. Hızını alamayan TIR önce Yahya Kaçgan yönetiminde ki 34 JU 6652 plakalı araca arkadan çarparak Liman Kavşağı’nda kırmızı ışıkta bekleyen 5 araca çarptı. Kazada yaralanma meydana gelmezken bazı araç sürücüleri yaşadıkları korku ve panikten dolayı gözyaşı döktü. 

Kazada 06 YUC 85 plakalı araç TIR’ın altında kalırken araç sürücü Zekeriya Ünal araçtan burnu kanamadan çıkarken kazayı anlattı. Sürücünü direksiyon hakimiyetini kaybettiğini belirten Ünal, "TIR sürücüsü başka bir aracın kendisini sıkıştırdığını söylüyor ama bilemiyoruz. Bu TIR direksiyonu tamamen bize karşı kırdı ve bütün araçları biçti.”dedi. 

Kaza sonrası Karadeniz sahil yolu savaş alanına dönerken trafik kontrollü şekilde verildi. Araçlar çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırılırken kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.