Today's Zaman'dan Hizbullah’a 'Terörist' Karalaması

Today's Zaman'dan Hizbullah’a 'Terörist' Karalaması

Gülen Grubuna ait olduğu bilinen Zaman Gazetesi’nin The Washington Post ile işbirliği içinde olan ve İngilizce dilinde yayımlanan Today’s Zaman Gazetesi, Hizbullah Cemaatini karalamaya devam ediyor.

Amerikan The Washington Post Gazetesi ile işbirliği içinde İngilizce yayınlanan Today’s Zaman Gazetesinde bu gün İzzettin Çiçek imzasıyla yayımlanan “Terörle Mücadele Mahkemelerinin Kaldırılması Çeteleri ve Uyuşturucu Satıcılarını Özgürleştirebilir” (Abolishing counterterrorism courts may free gangs, drug dealers) başlıklı makale’nin içeriğinde, Özel Yetkili Mahkemelerin savunulması ön plana çıkarken Hizbullah Cemaati isminin “Ulusal ve Uluslar Arası Terörist Örgüt” olarak anılması dikkatlerden kaçmadı.

Hizbullah Cemaati mensuplarının da bu mahkemelerde yargılanıldığını hatırlatan Çiçek, bu mahkemelerin gerekliliği ile ilgili savunmalarda bulundu. “Ulusal ve Uluslar Arası Terör Örgütlerinden Hizbullah, El-Kaide ve PKK” ibaresini kullanan gazete’nin İslami çalışmalarıyla takdir gören Hizbullah Camiasını Terörist olarak lanse etmesinin arkasında ABD’ye şirin görünme çabaları olduğu belirtiliyor.

Yazısında genel af olasılığına dikkat çeken Çiçek, Batıya tatlı mesajlar göndermek için El-Kaide gibi örgütlerin yine bu mahkemeler tarafından yargılandığını dile getiriyor.

55 binin üzerinde dava açan ve kapatan bu mahkemeleri öve öve bitiremeyen yazar, Ergenekon ve Balyoz sanıklarının da Özel Yetkili Mahkemeler tarafından cezaya çarptırıldıklarını hatırlatıyor. (Hürseda Haber)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.