Toprak bütünlüğümüze korumaya yönelik operasyonlar sürecek

Toprak bütünlüğümüze korumaya yönelik operasyonlar sürecek

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan'la olan çatışmaların uluslararası kurumların ısrarı üzerine tek taraflı olarak durdurduğunu açıkladı.

Ermenistan'la olan çatışmaların uluslararası kurumların ısrarı üzerine tek taraflı olarak durdurduğunu açıklayan Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın saldırılılarını devam ettirmesi halinde işgal altında olan toprakların kurtarılması ve toprak bütünlüğünün sağlanması amacıyla saldırı operasyonlarını sürdüreceğini duyurdu.

Açıklamada "Uluslararası kuruluşların ısrarlı başvuruları ve Azerbaycan devletinin barışçı siyaset yürütmesinin sonucu olarak Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri işgal edilmiş arazilerimizde düşmana yönelik karşı-hamle işlemini ve cevap önlemlerini tek taraflı olarak durdurmuştur. Ermenistan silahlı kuvvetlerinin yıkıcı faaliyetlerinden el çekmeyeceği ve yerleşim birimlerimizi ve mevkilerimizi tekrar ateşe tutması halinde ordumuzun sahip olduğu tüm silahların kullanılmasına kısıtlama getirilmeden düşmanı darmadağın ederek işgal altındaki toprakların kurtarılması ve toprak bütünlüğümüzün temin edilmesi amacıyla saldırı operasyonlarını sürdürecektir." denildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.