Traktör kullanırken kalp krizi geçiren muhtar hayatını kaybetti

Traktör kullanırken kalp krizi geçiren muhtar hayatını kaybetti

Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Kocaköy Mahallesinde, girdiği seçimlerde rakipleriyle eşit oy alan ve çekilen kura sonucu muhtar seçilen Mehmet Bağcı, kullandığı traktörü ile seyir halinde iken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

MERSİN - Tarsus ilçesine bağlı Kocaköy Mahallesinde muhtar adayı olarak girdiği seçimlerde rakipleriyle eşit oy alan ve çekilen kura sonucu muhtar seçilen Mehmet Bağcı, (55) kullandığı traktörü ile seyir halinde iken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre; traktör ile seyir halinde olan Muhtar Bağcı, kullandığı traktörü ile seyir halinde iken kalp krizi geçirdi. Bağcı’nın kriz anında direksiyon hakimiyetini kaybettiği traktör, direğe çarptıktan sonra ancak durabildi.

 

Kazayı görerek yardıma koşan çevredeki vatandaşların yardımı ile Tarsus Devlet Hastanesine kaldırılan evli ve 4 çocuk babası Bağcı’nın yolda hayatını kaybettiği belirtildi.

 

Hastanede  yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenilen Muhtar Bağcı’nın yapılan incelemede  kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.