TÜ’de Siyonist Aşığı Hoca

TÜ’de Siyonist Aşığı Hoca

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Umut Uzer, israil’in Filistinlilere saldırılarında haklı olduğunu savunarak, Türk basınını “yaşananları” tek taraflı aktarmakla suçladı; israil’in Filistinlileri yok etme amacı gütmediğini iddia etti.

İstanbul Teknik Üniversitesi(İTÜ) Öğretim Görevlisi Umut Uzer, israil’in Gazze’deki katliamları ve buna paralel olarak Türkiye’de Siyonizm karşıtlığının yükselmesi konularında hainliğe varan değerlendirmelerde bulundu.

BU NASIL HOCA?

İstanbul’daki Yahudi Cemaati’nin yayın organı Şalom’a yaptığı açıklamada Uzer, bir taraftan Türkiye’yi “haksız yere Yahudi düşmanlığı yapmakla” suçlarken, diğer yandan öğretim görevlisi olduğu İTÜ’deki derslerinde öğrencilere rahat rahat “holokost”u anlatabildiğinden söz etti.

“ÖĞRETİM ÜYELERİ BU KONUDA SERBEST”

Uzer, Şalom muhabirinin “Öğretim üyesi olarak Holokost’u ders programınıza bireysel olarak dahil etme imkanınız var mı?” şeklindeki sorusu üzerine “Her öğretim üyesi bu konuda serbest. Dersle alakalı olduğu sürece sorun olmaz. Uluslararası ilişkiler, siyasi tarih, Avrupa tarihi veya insan hakları gibi derslerde bu konuya yer ayrılması, gündeme gelmesi veya tartışılması bir sorun teşkil etmez” dedi.

iSRAİL’İN FİLİSTİNLİLERİ YOK ETME AMACI YOKMUŞ!

“israil’in topyekûn Filistinlileri yok etmek gibi amacı veya politikası olmadığı” iddiasında bulunan İTÜ Öğretim Görevlisi, dolayısıyla İsrail saldırılarının “holokost”un benzeri olarak görülemeyeceğini ileri sürdü. Türk halkının İsrail’e tepkisini eleştirirken, İsrail katliamlarından “yaşananlar” diye söz eden Uzer, “yaşananları Holokost olarak görmek ve bir tutmak doğru değil” şeklinde ifadeler kullandı.

“iSRAİL SALDIRILARINDA HAKLI”

İTÜ’cü Uzer, katliamlarında İsrail’i aklama çabasını sürdürürken, Türk basınını yanlı yayın yapmakla suçlamayı da ihmal etmedi: “Sanki israil Gazze’yi durup dururken bombalıyor, saldırıyor. Öyle bir şey yok tabii. Öncesi hiç düşünülmüyor, basında hiç yer almıyor Gazze’den füzelerin atıldığı. 2012’de gittiğimde de kaldığımız otelin yakınına düşmüştü füze. Bunlardan haberdar olunmuyor, sadece İsrail’in düzenlediği operasyon yazılıyor. Sanki ortada bir şey yokken israil sırf kötülük olsun diye saldırmış konumuna düşüyor.”

Doğruhaber

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.