Tüm teşkilatımızla Şanlıurfa'mıza hizmet edeceğiz

Tüm teşkilatımızla Şanlıurfa'mıza hizmet edeceğiz

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, "Tüm teşkilatımızla, kadın ve gençlik kollarımızla Şanlıurfa'mıza hizmet edeceğiz." dedi.

Şanlıurfa İl Başkanlığı binasında düzenlenen devir-teslim töreninde, İl başkanlığı görevi Basri Demir'den yeni başkan Mehmet Nakşi Erat'a devredildi.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı binasında yapılan devir teslim törenine katılan Bölge Koordinatörlüğü adına Lokman Yalçın, Basri Demir'e şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket takdim ederek teşekkür etti.

Yalçın yaptığı açıklamada, "Siyasi partilerin parti organlarında ve parti teşkilatlarında zaman içerisinde değişiklikler olmaktadır. Partimiz genel merkezinin almış olduğu karar ile bugün Şanlıurfa ilimizde, il başkanlığı görevinin devir-teslimi için burada bulunmaktayız. Şahıslar ve makamlar her zaman geçicidir. Bizde önemli ve baki olan davamız ve davamızın ilkeleridir. Daha önceki dönemlerde şahsen Şanlıurfa kurucu il başkanlığı görevini yaptım. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı benden sonraki arkadaşımıza devrettim. Bu bayrak yarışında, bayrağı devir alan kardeşimiz bu hizmette çalışır, koşturur ve mücadele eder. Davayı bir yere kadar getirdikten sonra, bayrağı kendisinden sonraki kardeşimize devreder. Şu an bayrağı kendisinden sonraki kardeşimiz olan Mehmet Nakşi Erat'a devreden Basri Demir kardeşimize, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, taşımış olduğu bayrağı bugüne kadar hakkıyla ve en güzel şekilde temsil ettiği için kendisine ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bayrağı devir alacak olan Mehmet Nakşi Erat başkanımıza da başarılar diliyorum." dedi.

"Makamlar ve koltuklar geçicidir, baki olan davımızdır"

Geçen yıldan bu yana HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı görevini yürütmekte olan Demir, "Bizde makamlar ve koltuklar geçicidir. Asıl baki olan davamızdır. Elhamdulillah bizler de görevi üstlendiğimizde, il yönetim kurulu üyelerimiz, 11 ilçe başkanımız, 2 ilçe temsilcimiz, il kadın kollarımız ve il gençlik kollarımızla beraber davamıza halel getirmeden bugüne getirdiğimize inancımız tamdır. Görevi devir alacak olan Sayın Mehmet Nakşi Erat başkanımıza Allah'ın yardımının kendisiyle olmasını, tüm il yönetici kadrosunun desteğinin kendisiyle beraber olacağını ve her fırsatta yanında olacağımızı ifade eder, yaptıklarımızın Allah katında mükâfatlandırılmasını temenni ederken, yeni başkanımıza başarılar diliyorum." dedi.

"Bu mübarek şehre hizmet etmekten şeref duyarız"

Tüm teşkilatlarıyla Şanlıurfa'ya hizmet etmeye çalışacaklarını ifade eden yeni il başkanı Mehmet Nakşi Erat ise, "Bayrağı devraldığı günden itibaren görevini hakkıyla ifa eden Sayın Basri Demir başkanımız bayrağı bugün şahsıma devrediyor. Rabbim hayırlarını kabul etsin. Yüce Rabbim şimdiye kadar göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisinden razı olsun. İnşallah biz de bu bayrağı en güzel bir şekilde muhafaza edip, en yükseğe götürmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bizim davamızın ölçüsü İslam'dır. Bu davada mevki ve makamların önemi söz konusu değildir. Bizler de taşra ilçe başkanlarımız, merkez ilçe başkanlarımız, teşkilatlarımızla, kadın ve gençlik kollarımızla beraber Şanlıurfa'mıza hizmet edeceğiz. Şanlıurfa, evliyanın dualarına mazhar olmuş peygamberler şehridir. Taşıyla, toprağıyla mübarek bir şehirdir. Bizler de bu mübarek şehre hizmet etmekten şeref duyarız." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.