Türk Eğitim-Sen'li başkandan çirkin paylaşım

Türk Eğitim-Sen'li başkandan çirkin paylaşım

​Türk Eğitim-Sen Karabük Şube Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu, çocukları kaçırıldığı gerekçesiyle Diyarbakır'da oturma eylemi yapan ailelere destek mesajı atan Karabük Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilisine, hakaret ve küfür içeren paylaşımlarda bulundu.

PKK tarafından çocukları dağa kaçırılan ve HDP’nin Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan annelere Karabük Sivil Toplum Kuruluşları ve Kadın Temsilcilerinden yapılacak destek öncesi destek mesajı atan Karabük Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilisine Türk Eğitim-Sen Karabük Şube Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu’nun hakaret ve küfür içeren paylaşımları tepki topladı.Türkiye genelinde olduğu gibi Karabük'te de STK'ların kadın örgütlenmeleri Diyarbakır'da oturma eylemi yapan annelere destek amaçlı basın açıklaması yaptılar. Açıklamaya, STK temsilcileri, esnaf örgütleri, kadın dernekleri, memur temsilcileri katıldı. Türk Eğitim-Sen Karabük Şube Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu söz konusu basın açıklamasına destek mesajı atan İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilisine hakaret ve küfürlerde bulundu.

Kurtoğlu, "Karabük’te Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yetkili bir idareci bir sendikanın eylemi için okul müdürlerine talimat veriyor. Aklınca tabi. Ulan gava…ın önde gideni, aklını almak boynumun borcu olsun çıktığın del… boğumlarını sana saydırmazsam namerdim." sözleriyle büyük tepki topladı.

Kurtoğlu, gelen tepkiler üzerine paylaşımını silip her ne kadar özür dilediyse de bu tutumu samimi bulunmadı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.