Üç ayda bir postaneyi işgal ediyorlar

Üç ayda bir postaneyi işgal ediyorlar

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde çocuklar için 3 ayda bir verilen maaşları almak için PTT'ye akın eden vatandaşlar postaneyi adeta işgal ettiler.

BİNGÖL – Karlıova’da çocuklar için 3 ayda bir verilen maaşları almak için PTT şubelerine akın eden vatandaşlar izdihama neden oluyor. Postane  önünde oluşan kuyrukların bazen üç gün devam ettiği ifade ediliyor.

 

Karlıova’ya bağlı köylerden de ilçe merkezine aynı nedenle akın eden vatandaşlar sebebiyle postane binası 3 gün boyunca maaş almakiçin kuyrukta bekleyenlerle dolup taşıyor.  İzdiham nedeniyle bazen kişiler arasında sert tartışmalar yaşanırken postane çalışanları da çok zor durumda kalıyor.

 

Postane önündeki izdiham nedeniyle sıkıntılarını dile getiren M.Sıddık Akalın, “Benim işim çok acil ve acilen para göndermem lazım ama kadınlardan dolayı içeri bile giremiyorum buna bir çözüm bulunsun,eskidende geldiğimizde engelli maaşından dolayı işimizi göremiyorduk ama engelli ve yaşlılara kart verildi bankamatik kullanıyorlar,kadınlara da kalıcı bir çözüm bulsunlar yoksa hiç bir işimizi halledemiyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Esnaflar  ve ticaretle uğraşan diğer vatandaşları bu günlerde işlerini göremediklerini ifade ederek maaş almak için sıra bekleyen vatandaşlara bankamatik kartı verilmesini istediler.(Bülent Temiz-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.