Üç Gündür Kayıp Olan Şizofreni Hastası Bulundu

Üç Gündür Kayıp Olan Şizofreni Hastası Bulundu

Mardin'in Midyat ilçesinde Çarşamba gününden beri kayıp olan 39 yaşındaki Şizofren hastası Mehmet Candemir, İzmir de bulundu.

MARDİN- Midyat ilçe merkez Bağlar Mahallesi’nde Çarşamba gününden beri kayıp olan ve aklı dengesi yerinde olmadığı iddia edilen 39 yaşındaki şizofreni hastası Mehmet Candemir, daha önce İzmir’de oturan annesinin evinde bulundu.

Çarşamba günü saat 11.00 sıralarında kayıp olan Mehmet Candemir yakınları tarafından Midyat merkezde o gün akşam saatlerine kadar aranmış daha sonra durumu polise bildirilmişti.

Candemir’i bulmak için yakınları ve polis yoğun çaba sarf ederken Candemir’in akrabaları Midyat’taki yakınlarını arayarak kayıp kişinin İzmir’de olduğunu söylediler.

Candemir’in ablası Fatma Yenigün, “ Şizofreni hastası ve akli dengesi yerinde olmayan kardeşim Çarşamba gününden beri her tarafa haber salmamıza her tarafta arama yapmamıza rağmen bulamamıştık. Dün Akşam İzmir’de oturan ve annemin Midyat’a taşındığından haberi olmayan akrabalarımız bizi arayarak siz kayıp diye ilan vermişsiniz. Basına vermişsiniz Mehmet kayıp değil bizim yanımızdadır Midyat’ta taşındığınızdan haberimiz olmadığı için sizi aramadık yoksa sizi daha önce arardık endişelenmeyin, dediler. Biz çok sevindik Allah’a şükürler olsun sağ selam kardeşimi buldum emeği gecen herkese özellikle basın ve emniyet mensuplarına teşekkür ediyorum.” dedi. (M. Sait Başaran-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.