Uganda'dan Yetimler Vakfına plaket

Uganda'dan Yetimler Vakfına plaket

Uganda'da yardım faaliyetlerinde bulunan Yetimler Vakfına, ülkenin İçişleri Bakanı Ebubekir JJ Odong tarafından plaket verildi.

Merkezi Diyarbakır'da bulunan Yetimler Vakfı, Kurban Bayramında Uganda'nın Soroti kentinde yardım faaliyeti gerçekleştirerek, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmüştü.

Soroti'de yardımlarına devam ederken vakıf temsilcilerini ziyaret eden Uganda İçişleri Bakanı Ebubekir JJ Odong, kendilerine teşekkür etmişti.

Odong'un vakıf için bizzat hazırladığı plaket ve Uganda bayraklı atkı, Yetimler Vakfı Genel Başkanı Fikri Karavil'e gönderildi.

Yetimler Vakfının Uganda gönüllü temsilcisi Ayhan Kocacık, Karavil'i ziyaret ederek, Odong'un hediyelerini kendisine takdim etti.

Bu yıl kurban organizasyonunu bitirdiklerini belirten Kocacık, Uganda'da kurbanlıklarını kesip, ihtiyaç sahibi ailelere dağıttıklarını dile getirdi.

Kocacık, "Bu organizasyonda Uganda hükümetinin içişleri bakanı, bizzat gelerek bize ziyarette bulundu. Bilakis size teşekkür ederek, selamlarını iletti. Bu selamları iletmek için sizi ziyaret ettik. Size gönderdiği bir plaket var, onu size takdim edeceğiz. Kendi imzasını atıp, ayet-i kerime yazarak bu plaketi hazırladı. Bizzat size ve bütün Yetimler Vakfı gönüllülerine, hayır sahiplerine, kurbanlarını kestiren bütün kardeşlerimize çok çok selamlarını iletti." dedi.

Uganda İçişleri Bakanı Odong'un hediyeleri dolayısıyla memnuniyetini ifade eden Karavil ise bundan sonraki süreçte de yardım faaliyetlerinin devam edeceğini kaydetti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler