Ugandalı bakandan IHO-EBRAR ile Avrupa Yetim-Der'e teşekkür

Ugandalı bakandan IHO-EBRAR ile Avrupa Yetim-Der'e teşekkür

Uganda İçişleri Bakanı Ebubekir JJ Odong, Soroti kentinde yardım faaliyetlerinde bulunan IHO-EBRAR ve Avrupa Yetim-Der'e teşekkür etti.

Kurban Bayramı’nı, Uganda’nın Soroti kentinde geçiren İlke Haber Ajansı (İLKHA), yardım kuruluşlarından IHO-EBRAR ile Avrupa Yetim-Der gibi İslami dernek ve vakıf temsilcilerini ziyarete eden Uganda İçişleri Bakan Ebubekir JJ Odong, teşekkür ederek Uganda bayraklı atkı ile çeşitli hediyeler verdi.

"Yardım kuruluşlarının yaptığı yardımlar bizim için çok anlamlıdır"

Hediye takdiminde konuşan Ebubekir JJ Odong, "Mü’minler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin. Allah’a karşı gelmekten sakının ki size merhamet edilsin." ayetine atıfta bulunarak,  “Bu ayete mutabık 2018 yılı kurbanlarınızı bizlerle paylaştınız Allah (celle celeluhu) sizlerden razı olsun. Yardım kuruluşlarının yaptığı yardımlar bizim için çok anlamlıdır. Bayramınızı bizimle birlikte geçirdiğiniz için çok mutluyuz. Yardımlardan bulunan hayırseverlere ve yardım kuruluşlarına kendim ve halkım adına teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Yardım kuruluşları temsilcileri de Odong'a hayırseverlerin selamlarını ileterek yaptıkları ziyaretin ve yardım faaliyetlerinin kendilerini mutlu ettiklerini ifade ettiler.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.