Ulusal basın HÜDA PAR'a boykot uyguluyor

Ulusal basın HÜDA PAR'a boykot uyguluyor

​HÜDA PAR Şanlıurfa milletvekili adayı Aziz Baylan, ulusal basının HÜDA PAR'a yer vermediğini belirterek, ciddi manada boykota maruz kaldıklarını kaydetti.

HÜDA PAR Şanlıurfa milletvekili adayı Eczacı Aziz Baylan, beraberindeki heyetle birlikte Siverek ilçesindeki yerel gazeteleri ziyaret etti.

İlk olarak Siverek Hedef Gazetesini ziyaret eden Şanlıurfa milletvekili adayı Baylan, gazete sahibi Feyzi Donan ve Gazeteci Mehmet Şükrü Dolaş ile bir süre sohbet etti.

Burada konuşan Baylan, ulusal basının HÜDA PAR'a karşı ciddi manada boykot uyguladığına dikkat çekerek, şunları söyledi:

“HÜDA PAR olarak; 81 ilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımızın yoğun teveccühü ile karşılanıyoruz. Maalesef ulusal basın çalışmalarımıza yer vermeyi bir tarafa bırakın, partimizin adını bile anmak istemiyor. İlçemizdeki yerel gazeteler bu boykotu delerek çalışmalarımıza yer veriyorlar. Bu cesur tavırlarından dolayı yerel gazetelerimizi tebrik ediyorum.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteci Feyzi Donan ise Baylan'a çalışmalarında başarılar diledi. Gazeteci Mehmet Şükrü Dolaş da HÜDA PAR'ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, Baylan'a çalışmalarında başarılar diledi.

Baylan, Hedef Gazetesini ziyaretinin ardından Siverek'in en eski gazetesi İrfan Gazetesini ziyaret etti. Gazete sahibi Mehmet Göyüç ile yerel gazetelerin sorunları ile ilgili sohbet eden Baylan, zor şartlar altında faaliyetlerini sürdüren yerel gazetelerin desteklenmesi gerektiğine değindi. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)






 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler