Umut Kervanı Bismil'deki muhtaç çocuklara kışlık giyecek yardımı yaptı

Umut Kervanı Bismil'deki muhtaç çocuklara kışlık giyecek yardımı yaptı

​Umut Kervanı, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 70 çocuğa mont, bot, atkı, bere ve eldiven gibi kışlık giyecek yardımında bulundu.

Umut Kervanı Bismil, "Kışları Bahara Çevirin" kampanyasında toplanan kışlık giyecekleri ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırdı.

Hayırseverlerin bağışlarıyla ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık giyim yardımı yaptıklarını dile getiren Umut Kervanı Bismil temsilcisi Fuat Ayaş, yapılan yardımda emeği geçenlere teşekkür etti.

Ayaş, "Umut Vakfı’nın Türkiye genelinde başlatmış olduğu bir mont bir bot kampanyası çerçevesinde biz de ilçe temsilciliği olarak hayırsever vatandaşlarımızdan bu konuda yardım talebinde bulunduk. Yapmış olduğumuz yardım talebimize hayırsever vatandaşlarımız olumlu cevap vererek yardımlarda bulundular. Allah kedilerinden razı olsun, yardımlarını esirgemediler. Bu kapsamda ilçemizde 70 çocuğa bir mont, bir bot atkı ve bereden oluşan kışlık yardımlarımızı dağıttık. Rabbim, bu konuda emeği geçen Türkiye’deki tüm kardeşlerimizden ve hayır sahiplerimizden razı olsun. Bu yardımları yapmaya devam edeceğiz. Hayırsever vatandaşlarımızın ve yoksul ailelerin arasında köprü görevi yapmayı üzerimize bir borç olarak bilip yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.