Umut Kervanı Çınar'daki yardımlarına aralıksız devam ediyor

Umut Kervanı Çınar'da Ramazan'ın başından bu yana 300 aileye yardımda bulundu.

Bu Ramazan'da tüm Türkiye'de ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunan Umut Kervanı ilçemiz Çınar'da da temsilciliği aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundu.

whatsapp-image-2022-03-30-at-10-08-27-1.jpeg

Umut Kervanı Çınar temsilcisi Adem Yaşar, yaptıkları yardımlarla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Ramazan'ın başından bu yana Umut Kervanı Çınar temsilciliği olarak hayırseverlerin desteğiyle tespit ettiğimiz 300 aileye Ramazan ayı boyunca yetecek miktarda gıda paketi ulaştırdık. Bu yardımlarımız sadece Çınar merkeziyle sınırlı değil. Çevre köylerde de tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerine hazırlamış olduğumuz yardım paketlerini ulaştırdık.

whatsapp-image-2022-03-30-at-10-08-27.jpeg

Ramazan ayı bereket ayıdır. Müslümanların birbirlerine destek olma, yardımlaşma ve kaynaşma ayıdır. Hedefimiz mümkün oldukça çok ihtiyaç sahibi aileye ulaşmaktır. Elbette ki bunu yapabilmemiz için hayırseverlerin desteğine ihtiyaç vardır.

Buradan sizin aracılığınızla bir kez daha hayırseverlere seslenmek istiyorum; biz sizlerle ihtiyaç sahipleri arasında bir köprüyüz. Sizler bize destek oldukça biz daha çok aileye ulaşacağız. Hedefimiz 500 aileye ulaşmak. Umarım siz hayırseverlerin desteğiyle bu hedefimize ulaşırız. Rabbim bu hayırlı çalışmaya destek veren herkesin hayrını kabul etsin. Allah cömerttir cömertleri sever."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.