Umut Kervanı Denizli'de bir aileye daha umut oldu

Umut Kervanı Denizli'de bir aileye daha umut oldu

Denizli Umut Kervanı Derneği, felçli olup tekerlekli sandalye yardımıyla ancak dışarı çıkabilen ancak arabasının aküsü bittiği için uzun süre dışarı çıkamayan şahsın isteğini yerine getirerek sevincine ortak oldu.

Ülkelerinde yaşanan savaş sonrasında ailesiyle birlikte Türkiye'ye sığınan ve belinden aşağısı felçli olan Suriyeli Rıdvan el Antebi (58), kiraladığı 2 göz evde yaşam mücadelesi veriyor.

Akülü aracı olmadan dışarı dahi çıkamayan ve gıda ürünleri başta olmak üzere birçok yaşam malzemesine ihtiyaç duyan aile, Denizli Umut Kervanı Derneğinin yardımlarıyla hayata tutunuyor.

Öncelikli talepleri olan tekerlekli sandalye aküsünü yenileyen dernek, ardından kızlarının diş tedavisi için özel bir klinik ayarlayıp tedavisini yaptırdı.

Ailenin ihtiyaç duyduğu diğer malzemeler için Rehber TV'de yaptıkları programla aile için destek çağrısından bulunan dernek temsilcileri, hayırseverlerin yardımları sonrasında aileye buzdolabı ve çamaşır makinası gibi beyaz eşya malzemelerinin yanı sıra pervane, sıcak su kazanı ve daha birçok eşya yardımında bulundu.

Yaptıkları çalışma ile ilgili bilgi veren Denizli Umut Kervanı Derneği Temsilcisi Abdülbari Durmaz, "Yardım için bize başvuruda bulanan el Antebi ailesine gidip durum tespitinde bulunduk. Ailenin öncelikli istekleri olan tekerlekli sandalye aküsünü temin ettik. Ardından öğrenci olan kızlarının ders çalışabilmesi için hayırseverlerin desteğiyle tablet hediye ettik. Salgın sürecinde diş tedavisini yapabilmek için randevu bulamayan kızları için özel bir klinik ayarlayarak tedavi olmasını sağladık. Sonrasında ise ailenin diğer ihtiyaçları için Rehber TV'de yaptığımız programda destek çağrısında bulunduk. Kısa süre içerisinde hayırseverlerden gelen yardımlar çerçevesinde ailemizin sıcak su kazanı, pervane, buzdolabı gibi diğer ihtiyaçlarını da karşıladık." dedi.


Umut Kervanı Denizli'de bir aileye daha umut oldu

Umut Kervanı Denizli'de bir aileye daha umut oldu

Umut Kervanı Denizli'de bir aileye daha umut oldu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.