Umut Kervanı Diyarbakır'da minik bedenleri ısıttı

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım faaliyetlerinde bulunan Umut Kervanı Diyarbakır'da yüzlerce çocuğa kışlık giysi desteğinde bulundu.

Başta gıda olmak üzere giyim ve yakacak gibi ayni yardımların yanında barınma ile kırtasiye alanlarında ihtiyaç sahibi ailelerin umudu olan Umut Kervanı, Diyarbakırlı minik çocukları unutmadı.

Umut Kervanı Diyarbakır, önceki yıllarda başlatmış olduğu "Bir Bot Bir Mont" kampanyası çerçevesinde bu sene de ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının giyim ihtiyaçlarını karşıladı.

Devam eden giyim yardımı çalışması hakkında açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Diyarbakır Yönetim kurulu Üyesi Mehmet Emin Olgun, yapılacak bağışlar doğrultusunda yardım faaliyetlerini sürdüreceklerinin altını çizerek hayır sahiplerine teşekkürlerini iletti.

Her sene yapmış oldukları rutin faaliyetlerden bir tanesinin de ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık giyim yardımı yapmak olduğunu söyleyen Olgun, "Bu çerçevede hayır sahiplerinin yapmış olduğu bağışlarla ‘Bir Bot Bir Mont’ kampanyası kapsamında yüzlerce çocuğu giydirmiş bulunmaktayız. Allah hayır sahiplerinden razı olsun, sayılarını arttırsın. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun." dedi.

Olgun, "Bu faaliyetlerimizin devamlılığı hayır sahiplerinin yapacağı bağışlara bağlıdır. Hayır sahipleri ne kadar bağış yaparlarsa bizler de o kadar faaliyetlerimizi artıracağız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.