Umut Kervanı Ergani'de ihtiyaç sahiplerine kurban eti ulaştırdı

Umut Kervanı Ergani'de ihtiyaç sahiplerine kurban eti ulaştırdı

İhtiyaç sahiplerine yönelik yardım faaliyeti yürüten Umut Kervanı, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla 292 aileye kurban eti yardımında bulundu.

Muhtaç ailelere yardımlarda bulunan Umut Kervanı, Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde daha önceden tespit ettiği aralarında Suriyeli muhacirlerin de bulunduğu ihtiyaç sahibi 292 aileye kurban eti ulaştırdı.

Vakıf gönüllülerinden oluşan ekipler ile kampanyaya gönüllü olarak destek veren gençler, mahalle mahalle dolaşarak daha önceden tespit edilen fakir ailelere kurban etlerini dağıttı. Evlerinde bulunamayan ya da adres değişikliğinden dolayı ulaşılamayan aileler ise dernek binasına bizzat gelerek kurban yardımlarını aldılar.


Konuyla ilgili bilgi veren Umut Kervanı Ergani temsilcisi Mustafa Öz, "Umut Kervanı Ergani temsilciliği olarak mübarek Kurban Bayramının gelişiyle birlikte bize gerek kurban bağışında bulunan gerekse de vatandaşlardan gelen etleri Kurban Bayramı günleri içerisinde 300’e yakın aileye kurban eti dağıtımında bulunduk. Allah’u Teâlâ kurban veren ve kurban eti bağışında bulunanların hayırlarını kabul etsin inşallah." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

https://youtu.be/bcLjcnaPR4g

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler