Umut Kervanı ihtiyaç sahiplerine umut oldu

Umut Kervanı ihtiyaç sahiplerine umut oldu

Umut Kervanı Platformu, Şanlıurfa’da ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıttı.

Umut Kervanı Platformu, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Cami-Der aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıttı.

Cami-Der üye ve gönüllüleri bayramın birinci günü bir araya gelerek toplu halde kurban kesimi yaptı. Kesilen kurban etleri sağlıklı ortamda ambalajlanarak dağıtıma hazır hale getirildi. Kesim işleri devam ederken bir ekip de daha önce tespit edilen Suriyeli ve Viranşehirli 150 aileye kurban eti dağıttı.

Yapılan yardımla ilgili İLKHA’ya açıklamada bulunan Umut Kervanı Platformu Viranşehir Temsilcisi Cami-Der Başkanı Mehmet Kaya, “Bütün İslam âleminin kurban bayramını tebrik ediyoruz. Umut Kervanı olarak birçok ilde ve yurtdışında Müslüman kardeşlerimizin bize vermiş oldukları kurbanları bizler de fakir ailelerimize ulaştıracağız inşallah. Şu an Viranşehir ilçemizde kardeşlerimiz seferber oldular. Amacımız kardeşlerimize et yardımında bulunmak ve bir nebzede olsa bu mübarek bayramda onların yüzlerini güldürmektir. Şehit Yasin ve arkadaşlarının yarım bıraktığı işi her yıl bizler sürdüreceğiz inşallah. Yasin Börü amblemli tişört ve yelekleri bu gaye ile giydik." dedi.

Yardım alan aileler ise "Allah Kurban sahiplerinden ve aracı olan Umut Kervanından razı olsun.” diyerek hayır duasında bulundular.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.