Umut Kervanı 'kurban bağışı' çağrısı yaptı!

Batman'da Kurban Bayramı'na ilişkin tüm hazırlıklarını tamamlayan Umut Kervanı Derneği, hayırseverlere 'kurban bağışı' çağrısında bulundu.

Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Salih Güzel, yaptığı açıklamada, "Kurbanınız Umut Olsun" temasıyla 2023 yılı kurban çalışmalarına ilişkin tüm hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Hayırseverlerin vekâletleri doğrultusunda kurbanlıkların temininden hijyen ortamda kesimine, paketlenip yetim ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına kadar bütün süreçleriyle yardımcı olamaya hazır olduklarını belirten Güzel, hayırseverlerin vekaletlerine talip olduklarını ifade etti.

Salih Güzel

"Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında bir köprüyüz"

Güzel, "Umut Kervanı olarak yıllardır, kurban ibadetini yerine getiren hayırseverlerimiz ile şehrimizde yaşayan yetim ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz arasında, köprü vazifesi görerek, toplumumuzda dayanışma ve yardımlaşma ile kardeşliği, güveni ve sevgiyi güçlendirecek çalışmaları ibadet bilinciyle icra etmekteyiz. Kurban vesilesi ile her yıl ilimizde binlerce yetim ve ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştırarak sevinçlerine vesile olmaktayız." dedi.


"Yardımcı olmaya hazırız"

Kurban çalışmalarını tamamladıklarını vurgulayan Güzel, "Umut Kervanı olarak yüklenmiş olduğumuz toplumsal sorumluluk ve ibadet anlayışıyla, 'Kurbanınız Umut Olsun' temasıyla 2023 kurban organizasyonumuz için başta ilimiz olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarında yardıma muhtaç insanlar için çalışma paydaşlarımızla kurban hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Hayırseverlerin vekâletleri doğrultusunda, kurbanlıkların temininden hijyen ortamda kesimine, paketlenip yetim ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına kadar, bütün süreçleriyle yardımcı olamaya hazırız." diye konuştu.

"Küçükbaş 4 bin 250 TL, büyükbaş 5 bin TL'den başlıyor"

Bu yıl yurt içi kurban hisse bedellerinin küçükbaş 4 bin 250 TL'den, büyükbaş ise 5 bin TL'den başladığını aktaran Güzel, "Hayırseverler vekâletlerini, dernek büromuza gelerek bizzat verebilecekleri gibi ödemelerini kurumumuz banka hesaplarına yaparak, telefon ile de verebilirler." ifadelerini kullandı.(İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler