Umut Kervanı Vakfı Çınar'da Ramazan ayında yüzlerce aileye yardım ulaştırdı

Umut Kervanı Vakfı, Ramazan ayında Çınar’da yüzlerce aileye ayni ve nakdi yardım ulaştırıldığını belirterek hayırseverlere teşekkür etti.

Türkiye ve birçok ülkede yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım faaliyetlerinde bulunan Umut Kervanı, Çınar’da yüzlerce aileye ayni ve nakdi yardım ulaştırdı.

Umut Kervanı Vakfı, Ramazan ayı boyunca yaptıkları aynı ve nakdi yardımlara ilişkin bilgilendirmede bulundu, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Umut Kervanı Çınar temsilcisi Adem Yaşar, yaptıkları yardımlarla ilgili şu açıklamalarda bulundu, "Çınar Umut Kervanı olarak hamd olsun, Ramazan Ayının bereketiyle 300 ailemize gıda yardımı, 60 ailemize bayram elbisesi, 30 ailemize kırmız et ve son olarak da 100 ailemize bayram şekeri yardımını ulaştırdık. Bu işte emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun. Umut Kervanı olarak veren el ile alan arasında köprü olmaya devam edeceğiz. Hayırseverlerimizin ulaştırdıkları yardımları, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam edeceğiz. Allah’u Teâla ecirlerini kat kat versin."

umut-kervani-vakfi-1-002.jpg

umut-kervani-vakfi-2-002.jpg

umut-kervani-vakfi-3-002.jpg

umut-kervani-vakfi-4-002.jpg

umut-kervani-vakfi-5.jpg

umut-kervani-vakfi-6.jpg

umut-kervani-vakfi-7.jpg

umut-kervani-vakfi-8.jpg

umut-kervani-vakfi-9.jpg

umut-kervani-vakfi-10.jpg

umut-kervani-vakfi-11.jpg

umut-kervani-vakfi-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.