Umut Kervanından Bursa’da ihtiyaç sahibi aileye eşya yardımı

Umut Kervanından Bursa’da ihtiyaç sahibi aileye eşya yardımı

Umut Kervanı Vakfı tarafından Bursa’da ihtiyaç sahibi aileye beyaz eşya ve mobilya yardımında bulunuldu.

Merkezi İstanbul'da bulunan Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı, Bursa’da bir aileye beyaz eşya, mobilya ve halı yardımında bulundu.

İhtiyaç sahibi ailelere düzenli olarak yardımlarda bulunan Umut Kervanı Vakfı, Bursa’da merkez Osmangazi ilçesine Mersin’den yeni taşınan bir aileye beyaz eşya, mobilya, halı ve gıda yardımında bulundu.

Eşinden ayrılan ve Bursa’da iki oğlu ile yaşayan aileye yardımda bulunan Umut Kervanı yetkilileri, yardımlarının devam edeceğini söyledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Vakfı yetkililerinden Yunus Yaçin, “Aile Mersin’den Bursa’ya taşınmıştı. Evlerini kiraladıktan sonra bizlere başvuruda bulundular. Bizler de tespite gittiğimizde evde hiçbir şeyin olmadığını gördük. Evlerinde hiçbir şey olmayan bu aileye hayırseverler aracılığıyla koltuk takımı, çamaşır makinesi, fırın, halı ve gıda yardımında bulunduk. İnşallah yardımlarımız hem bu aileye hem diğer ailelere devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlardan ihtiyaç sahibi ailelere el uzatmalarını isteyen Yaçin, yardımda bulunan tüm hayırseverlere teşekkür etti. (Mustafa Bikeç - İLKHA)
















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum