Umut Kervanından Kadir Gecesi mesajı

Umut Kervanından Kadir Gecesi mesajı

Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, Kur'an-ı Kerim'in indirildiği gece ve 83 yıllık ibadete bedel olan Kadir Gecesi münasebetiyle videolu bir mesaj yayımladı.

Bu sene ikinci defa salgın gölgesinde bir Ramazan ayı geçirdiğimizi hatırlatan Kurtaran, Ramazanın son günlerinin fırsat olarak bilinip değerlendirilmesini, muhtaçların unutulmaması gerektiğini söyledi.

Ramazanı tüm güzellikleriyle yaşamaya devam edildiğini belirten Kurtaran, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bir taraftan geçen günlerin daha iyi değerlendiremediğimizin ıstırabı öte yandan kalan günleri fırsata çevirerek daha iyi değerlendirme fırsatı elimizde. Sonuna yaklaştığımız bu mübarek ayı inşallah en güzel şekilde değerlendireceğiz. Bu son günlerde Kadir Gecesini arıyor, bu geceye ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz. İnşallah rabbimiz bizi bu geceye isabet edenlerden eder. Salgınla geçirdiğimiz bu ikinci Ramazan'da gerçekten de çok zor durumda olan insanlarımız var. Bizler de, peygamber efendimizin Ramazan hutbesinde dile getirdiği 'bu ay yardımlaşma ayıdır, bu ay rızıkların arttırıldığı aydır' diyoruz. Bu bilinç ile yardımlarımızı arttırıyor, başta en yakınlarımız olmak üzere yurt içi ve yurt dışındaki kardeşlerimize ulaşarak ihtiyaçlarını giderme noktasında üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Daha fırsat varken bu mübarek ayda şüphesiz ki yapılan hayırların karşılığı kat kat verilmektedir. İnşallah biz de bunu fırsata çevireceğiz. Umut Kervanı olarak İslam ümmetinin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyoruz. Tüm insanlığın bu salgın musibetinden bir an önce kurtulmasını rabbimizden niyaz ediyoruz." 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum