Umut Kervanından Mevlid Kandili mesajı

Umut Kervanından Mevlid Kandili mesajı

​Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, bu anlamlı günde Dünyanın birçok yerinde eş zamanlı olarak Mevlid yemekleri vererek muhtaçlara ulaşacaklarını söyledi.

Resulullah Aleyhisselamın dünyayı nurlandırdığı ve rahmetiyle kuşattığı bu mübarek günde toplumun O'nu anmaya ihtiyaç duyduğunu söyleyen Kurtaran, "O'nun insanlık için getirmiş olduğu erdemli hayatla beraber huzur ve sekinetin toplumu kuşatması bugün en çok aradığımız hususlardandır. Bugün Resulullahı anmak o’nun sünnetini yaşamak bizim üzerimize bir borçtur. Bu toplumun ihtiyaç duyduğu en önemli hususlardan bir tanesidir. Umut Kervanı olarak Resulullah Aleyhisselatu Vesselamın dünyaya teşrif ettiği bu mübarek günde birçok etkinliğe imza atacağız. O'na salavatlar getirerek O'nu anarak inşallah topluma yansıtmaya çalışacağız. Birçok yerde ihtiyaç sahibi ailelere, yetim ailelere gıda ulaştırmak, kırmızı et yardımında bulunmak ve bununla beraber Dünya'nın birçok yerinde eş zamanlı olarak Mevlid yemekleri vererek Resulullah Aleyhisselatu Vesselamı anmak bizim için en büyük bir görevdir." dedi.

Mevlid Kandili münasebetiyle verecekleri Mevlid yemekleri ile ilgili yaptıkları çağrıya büyük teveccüh olduğunu aktaran Kurtaran, "İnşallah Resulullah Aleyhisselatu Vesselamın bu mevlidi münasebetiyle vermiş oldukları yemeklerini Medreselerde, yetimhanelerdeki ihtiyaç sahibi yoksullara dağıtacağız. Rabbim hayırseverlerin hayırlarını, ecirlerini kabul etsin kendilerine kat kat mükâfat versin. Bu mübarek günde Resulullah Aleyhisselatu Vesselamı tekrardan özlemle anarak o’nun sünnetini yaşama temennisi ile tüm dünyaya huzur ve sekinetin gelmesi için Mevlid kandilinin hayırlara vesile olmasını rabbimizden niyaz ediyoruz." diye konuştu.


Umut Kervanından Mevlid Kandili mesajı

Umut Kervanından Mevlid Kandili mesajı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.