Umut Kervanı'ndan öğrencilere kırtasiye yardımı

Umut Kervanı'ndan öğrencilere kırtasiye yardımı

Umut Kervanı Malatya, yetim ve muhtaçlar başta olmak üzere ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye ve nakdi yardımda bulundu.

Umut Kervanı Malatya, düzenli olarak yaptığı yardımlarına bir yenisini daha ekleyerek, ihtiyaç sahibi ve yetim öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Yapılan yardım çalışmasıyla ilgili açıklama yapan Umut Kervanı Malatya Temsilcisi M Emin Yıldız, ihtiyaç sahibi ailelere düzenli yardımlarda bulunulduğunu belirterek, yapılan yardımlardan bir tanesinin de ihtiyaç sahibi ve yetim öğrencilere kırtasiye yardımı olduğunu ifade etti.

Yeni eğitim-öğretim yılının açılmasıyla birlikte öğrencilerin de unutulmayarak kırtasiye yardımlarında bulunduklarının vurgulandığı açıklamada, yetimler başta olmak üzere, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulunulduğu ifade edildi.

Yıldız, "Umut Kervanı olarak; 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrenci kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da mağdur ve muhtaç ailelere yardımcı olmak amacıyla, hayırsever kardeşlerimizin katkılarıyla, daha önce tespit ettiğimiz ve bizde kaydı mevcut olan özellikle yetim ve yardıma muhtaç mağdur onlarca öğrenciye kırtasiye gıda ve kırmızı et yardımı yaptık. Bu yılki hedefimiz; bizde kaydı bulunan tüm muhtaç öğrencilere kırtasiye yardımı yapmaktı. Ancak gelen yardımlarla sadece bazı öğrencilerin kırtasiye ihtiyacını karşılayabildik. Umut Kervanı'na gelip kırtasiye yardımında bulunan tüm hayırsever kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah kendilerinden razı olsun." dedi.

Yıldız, hayırseverlere çağrıda bulundu

M Emin Yıldız, hayırseverlerin yardımlar konusunda daha duyarlı olmasının istediği açıklamasında, şu ifadelere yer verdi: "Yılın 12 ayında da ayni ve nakdi yardımlarımız devam ediyor. Bu sebeple diyoruz ki, maddi durumu iyi olan hayırsever kardeşlerimizin, mağdur vatandaşlara daha duyarlı davranmalarını bekliyoruz. Gelin sizinle el ele verip bu hayır kervanına bir nebze de olsa mağdur ve muhtaçlara yardımcı olalım ve onların hayır dualarını almaya çalışalım. Mazlumun yaptığı duayı Rabbimiz asla geri çevirmeyecektir."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler