UNICEF: Çocuklar ve anneler için durum daha da kötüleşiyor, sessizlik suç ortaklığıdır

UNICEF: Çocuklar ve anneler için durum daha da kötüleşiyor, sessizlik suç ortaklığıdır

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Sözcüsü James Elder, "Çocuklara karşı savaşı durdurmanın bir parçası olabileceğimize inanmalıyız. Sessizlik suç ortaklığıdır" dedi.

Bir süredir çalışmalarını yoğun saldırılar altındaki Gazze'de yürüten Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Sözcüsü James Elder, sosyal medya platformundan paylaşımda bulundu.

UNICEF Sözcüsü Elder "Emin olun Gazze'nin güneyindeki saldırılar en az kuzeydeki saldırılar kadar şiddetli. Çocuklar ve anneler için durum daha da kötüleşiyor. Sesiniz önemli. Çocuklara karşı savaşı durdurmanın bir parçası olabileceğimize inanmalıyız. Sessizlik suç ortaklığıdır." dedi.

Elder, yaptığı bir diğer paylaşımda, "Gazze'nin güneyinde şu an savaşın en kötü bombardımanı yaşanıyor, çok büyük çocuk kayıplarının yaşandığını görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Çocukları ve ortak vicdanı kurtarmak için son bir uyarıda bulunduklarını kaydeden Elder, "Burada çocukları etkileyen dehşeti anlatmakta güçlük çekiyorum." dedi.

Despite what has been assured, attacks in the south of #Gaza are every bit as vicious as what the north endured. Somehow, it's getting worse for children and mothers.
Your voice matters. We must believe we can be a part of Stopping The War on Children ... Silence is complicity pic.twitter.com/1kYV18YMT3

— James Elder (@1james_elder) December 4, 2023

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.