Üniversitelerdeki provokasyon devam ediyor

Üniversitelerdeki provokasyon devam ediyor

Geçtiğimiz haftalarda ODTÜ’de namaz kılan öğrencilere yapılan saldırılarla gündeme gelen üniversitelerdeki Müslümanlara ve İslam’a yönelik tahammülsüzlük, bu defa Antalya’da kendini gösterdi.

Yaptıkları her faaliyette İslam ve onun mukaddesatına hakaret eden “Fikir Kulüpleri Konfederasyonu”, Nurettin Yıldız Hoca’nın Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinde vereceği konferansı sabote etmeye çalışıyor.

Nurettin Yıldız Hoca’nın Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinde vereceği ‘’İtidal Hayattır’’ konulu konferansı sabote etmeye çalışan Fikir Kulüpleri Konfederasyonu, üniversite kampüsünün farklı noktalarına etkinliği hicvedici, hakaret içerikli afişler astığı ve sosyal medyada provokatif çalışmalar yaptığı görüldü.

Hatırlanacağı üzere İstanbul Teknik Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Ege Üniversitesi’nde İslami kimlikli öğrencilere ve düzenlenen etkinliklere yönelik solcu gruplar tarafından defalarca saldırılar düzenlenmişti.

Nurettin Yıldız Hoca’nın Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinde vereceği ‘’İtidal Hayattır’’ konulu konferans öncesinde provokatif çağrılar yapan “Fikir Kulüpleri Konfederasyonu”nun yeni bir şiddet eylemine zemin hazırladığı belirtiliyor.  (Necmi Durmazer-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.