Ürdün'deki bir Arap kabilesi siyonist işgal rejimini tehdit etti

Ürdün'deki bir Arap kabilesi siyonist işgal rejimini tehdit etti

El Da'jah kabilesi, Ürdün sınırından destek için Filistin’e giren Musab adlı kabile mensubu, işgal rejiminin sözde askerleri tarafından alıkonuldu.

El Da'jah kabilesi, kabile üyesi Musab'ın Ürdün-Filistin sınırını geçtikten sonra siyonistler tarafından alıkonulmasının ardından işgal rejimini tehdit eden bir açıklama yaptı.

Kabile açıklamasında, Musab’ın serbest bırakılmaması durumunda Ürdün'den saldırılar düzenleyeceklerini söyledi.

Ürdün’deki Arap kabilenin tam metni şöyle:

“Bismillahirrahmanirahim. Allah'a hamdolsun, onu över, ondan yardım diler ve hidayet isteriz.Peygamberi efendimize salat ve selam olsun. ‘Allah size yardım ederse artık sizi yenecek hiçbir kimse yoktur’ (Ali İmran/160) Oğlumuz Musab Yahya al-Da'jah'ın Filistin'deki kardeşlerine katılmak üzere işgal altındaki Filistin topraklarına girişini ve sözünün doğruluğunu gururla izledik. Başkalarının Filistin davasına ihanet ettiği bir ortamda, babalarının yolunu takip ederek, Filistin davasını savunmak ve destek olmak için bu uğurda şehit olmayı dileyerek, zilleti kendine kabul etmeyen oğlumuz Musab ve Filistin meselesinde hiçbir zaman yardımını esirgemeyen Da'jah kabilesi.

Ancak Allah'ın takdiri, oğlumuz Musab, Filistinli kardeşleriyle birlikte, siyonist işgalcilere esir düşmesi, şehadete ulaşmalarına engel oldu. Bu minvalde, gaspçı siyonist oluşuma bir mesaj gönderiyoruz: Oğlumuz Musab al-Da'jah ve kardeşlerine, herhangi bir eziyet verilmesi durumunda, size yönelik eylemlerimizi göreceksiniz. Cevabımız şaşırtıcı olacak ve Filistinlilerin yalnız olmadığını göstererek Filistin topraklarına giriş operasyonları yapacak ve Filistin'deki direnişçilere katılacağız. Filistin'in özgürleşene dek ya da şehit olana kadar orada kalacağız. Kral 2’inci Abdullah’ı ve Haşimi krallığın Kudüs’teki İslami ve Hıristiyan kutsal yerlerinin koruyuculuğunu destekliyoruz. Allah Ürdün'ü, halkını ve kralını korusun. Allah Filistin’i ve yiğit evlatlarını korusun. Bizi Kudüs’te buluşturana kadar, El Da'jah kabilesi gençleri.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.